Opinie o Geneticus

opinie o Geneticus

Anonimowy, 15 sierpnia 2020 r., Geneticus to jedna z lepszych firm, z jakimi miałem kontakt. Chociaż badanie jest stresujące, wszystko dobrze tłumaczą i pomagają np. dobrać próbki od dziecka.

Magda Z., 5 sierpnia 2020 r., Dziękuję za pomoc w organizacji badania, wszystko przebiegło miło i szybko już od pierwszej rozmowy. Super, że w laboratorium pracują tak pomocni ludzie!

Anonimowy, 30 lipca 2020 r., Polecam, wszystko sprawnie i tak jak oczekiwałem.

Anonimowy, 24 lipca 2020 r., Ciężko zdecydować się na takie badanie, bo dużo łatwiej żyć w niepewności. Ale ja się cieszę, że w końcu się zdecydowałem – trochę szukałem w google i Geneticus wydał mi się najrozsądniejszą opcją – wszystko czego trzeba w niewygórowanej cenie. Do tego mam wynik z danymi moimi i dziecka, a nie anonimowy.

Kamil K., 13 lipca 2020 r., Polecam 🙂

Joanna Z., 2 lipca 2020 r., Wszystko ok, nie mam żadnych zastrzeżeń. Wynik szybciej niż miał być, wszystko praktycznie przez internet, co szczególnie teraz jest ważne.

Anonimowy, 23 czerwca 2020 r., Zrobienie takiego badania było dla mnie ogromnym stresem, który trochę został zmniejszony dzięki przemiłej pani, z którą rozmawiałem przez telefon. Nie zdecydowałem się na badanie od razu, ale ta pierwsza rozmowa pomogła mi podjąć decyzję. Bardzo dziękuję.

Marcin G., 11 czerwca 2020 r., Szybko, tanio, profesjonalnie.

Jakub C., 8 czerwca 2020 r., Polecam Geneticus, jeśli ktoś szuka taniego badania i wysokiej jakości, to dobrze trafił.

Anonimowy, 1 czerwca 2020 r., Niska cena i pewny wynik, do tego super obsługa.

Anonimowy, 23 maja 2020 r., Polecam – badanie zrobione chociaż jest jak jest. Nie było problemu, wszystko zrobione bez wychodzenia z domu. Zamówienie online, odbiór i nadanie próbek w paczkomacie, wynik online.

Anonimowy, 11 maja 2020 r., Polecam wszystko ok.

Marek B., 2 maja 2020 r., Zależało mi na szybkim wyniku i badaniu w niewygórowanej cenie i to dostałem.

Anonimowy, 23 kwietnia 2020 r., Polecam geneticus. Szybko i sprawnie nawet teraz. Można wybrać paczkomat.

Anonimowy, 12 kwietnia 2020 r., Dopiero co urodziło się dziecko i mimo obecnej sytuacji po prostu musiałem mieć pewność. Na szczęście geneticus normalnie działa i bez opóźnień zrobili dla mnie badanie. Myślę, że nie ma co czekać, cena też nie jest wygórowana.

Anna B., 3 kwietnia 2020 r., Teraz miałam trochę czasu, żeby zrobić test, do którego się przymierzałam wiele lat. Wszystko bezpiecznie, dostawa do paczkomatu, odesłałam też paczkomatem. Wynik online szybko. Polecam.

Kamil C., 29 marca 2020 r., Bez opóźnień nawet teraz gdy mamy epidemię. Zamówiłem zestaw i był na drugi dzień, próbki odesłane za darmo. Warto.

Anonimowy, 22 marca 2020 r., Wszystko ok. Dość niska cena, a jakość wysoka, mają w ofercie to co konkurencja.

Andrzej B., 13 marca 2020 r., Dziękuję za pomoc i rozwianie moich wątpliwości. Rzadko piszę opinie, ale ten wynik zmienił moje życie.

Anonimowy, 11 marca 2020 r., Robiłem badanie, bo nie wiedziałem, czy uznać dziecko. I dobrze zrobiłem, bo wyszedł wynik wykluczający… Bardzo się cieszę, że się upewniłem przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji.

Marcel K., 1 marca 2020 r., Polecam i dziękuję.

Anonimowy, 24 lutego 2020 r., Polecam laboratorium, jeśli ktoś szuka testów na ojcostwo w dobrej cenie i z dobrą obsługą.

Anonimowy, 13 lutego 2020 r., Zrobienie tego badania było dla mnie dużym wyzwaniem emocjonalnym, a dzięki laboratorium Geneticus stres został zredukowany do minimum. Miła pani pomogła mi ze wszystkim i wszystko wyjaśniła. Na szczęście na wynik czekałem tylko 3 dni i przyszedł online. Cieszę się, że mam to za sobą.

Kuba K., 30 stycznia 2020 r., Szybko i wygodnie, zamówiłem zestaw, odesłałem próbki, wynik miałem po 3 dniach od maila, że mają próbki u siebie.

Anonimowy, 22 stycznia 2020 r., Polecam to laboratorium.

Anonimowy, 13 stycznia 2020 r., Bałam się zrobić to badanie, ale po rozmowie z konsultantką na czacie zdecydowałam się i nie żałuję. Przynajmniej nie muszę się już zadręczać dziwnymi myślami. Dziękuję!

Anonimowy, 3 stycznia 2020 r., Może nie jest to najtańsze badanie na rynku, ale przynajmniej laboratorium godne zaufania. Wynik szybciej niż miał być.

Artur J., 29 grudnia 2019 r., Wszystko ok.

Anonimowy, 14 grudnia 2019 r., Tanie badania a przy tym pewne laboratorium. Miła obsługa.

Anonimowy, 13 grudnia 2019 r., Polecam.

Michał K., 6 grudnia 2019 r., Dziś dostałem wynik, fajny prezent na mikołajki.

Anonimowy, 1 grudnia 2019 r., Polecam, szybko, konkretnie i na temat.

Anonimowy, 30 listopada 2019 r., Chciałabym polecić laboratorium wszystkim osobom które szukają taniego i pewnego badania na ojcostwo.

Anonimowy, 15 listopada 2019 r., Dziękuję serdecznie za pomoc i wytłumaczenie wszystkiego, rozmowa z taką miłą osobą pomaga przejść przez taką trudną sytuację.

Henryk B., 7 listopada 2019 r., Polecam.

Anonimowy, 29 października 2019 r., 100% zadowolenia.

Anonimowy, 22 października 2019 r., Polecam, nie mam się do czego przyczepić.

Kuba G., 17 października 2019 r., Pełny empatii personel to na pewno największa zaleta laboratorium. Do tego wynik przyszedł szybko, więc szybciej można było się uspokoić. Dziękuję!

Kasia P., 27 września 2019 r., Pełny empatii personel to na pewno największa zaleta laboratorium. Do tego wynik przyszedł szybko, więc szybciej można było się uspokoić. Dziękuję!

Anonimowy, 27 września 2019 r., Dziękuję serdecznie za pomoc w tej strasznej dla mnie sytuacji na szczęście udało się rozwiązać po mojej myśli.

Anonimowy, 15 września 2019 r., Laboratorium godne polecenia, miła obsługa, szybki wynik, niska cena. Na wyniku dane osobowe – przydał mi się w sądzie.

Anna K., 13 września 2019 r., Szybko i profesjonalnie, polecam to laboratorium.

Anonimowy, 28 sierpnia 2019 r., Polecam.

Mateusz B., 17 sierpnia 2019 r., Potrzebowałem badania do sądu, żeby rozwiązać sprawę o alimenty. Wszystko się udało, bardzo dziękuję za pomoc i cenne wskazówki.

Marek B., 3 sierpnia 2019 r., Wynik szybciej niż myślałem, mega profesjonalizm.

Anonimowy, 13 lipca 2019 r., Polecam 100%.

Anonimowy, 8 lipca 2019 r., Chociaż to trudne badanie i wymagające emocjonalnie, pani na infolinii wykazała się bardzo dużym taktem, za co dziękuję.

Anonimowy, 27 czerwca 2019 r., Polecam Geneticus.

Michał K., 19 czerwca 2019 r., Chociaż początkowo chciałem zrobić badanie w domu, potem zmieniłem zdanie i umówiłem się do przychodni, udało się to zorganizować szybko. Nie było z tym problemu, ale takie badanie jest trochę droższe, jeśli komuś zależy na cenie to może mieć znaczenie.

Jan B., 13 czerwca 2019 r., Dziękuję za pomoc w organizacji badania i wykonanie go. Szybki wynik i niska cena.

Anonimowy, 30 maja 2019 r., Geneticus to solidne laboratorium, polecam.

Marcin G., 18 maja 2019 r., Była to dla mnie trudna sytuacja, ale spotkałem się z dużym zrozumieniem i pomocą ze strony personelu. To mnie zachęciło do wykonania badania. Polecam!

Anonimowy, 9 maja 2019 r., Dobrze, że kupiłem to droższe badanie z gwarancją, bo akurat musiałem dosłać jeszcze inną próbkę. Ale ponoć to nie zdarza się często.

Dariusz P., 7 maja 2019 r., Mogę polecić Geneticus wszystkim osobom, które chcą zrobić test na ojcostwo.

Anonimowy, 27 kwietnia 2019 r. Miła obsługa, zamówiłem badanie przez telefon i na drugi dzień już miałem zestaw. Potem dzwoniłem jeszcze kilka razy o pomoc i za każdym razem byłem zadowolony. Tak trzymać!

Anonimowy, 22 kwietnia 2019 r. Cieszę się z wyboru laboratorium, badanie zrobiłem tanio i szybko. Wynik szybciej niż miał być.

Anonimowy, 13 kwietnia 2019 r. Polecam.

Jakub K., 31 marca 2019 r. Nie ukrywam, że wykonanie tego badania było dla mnie stresujące, ale to chyba normalne. Na szczęście obyło się bez żadnych problemów, a próbka od dziecka była ok (chusteczka).

Anonimowy, 24 marca 2019 r. Zamówiłem zestaw do paczkomatu, ale próbki pobrałem dopiero 3 miesiące później (bo okazało się, że dziecko zostaje jeszcze za granicą) – nie było problemu. Wynik przyszedł potem nawet szybciej niż w 7 dni.

Artur A., 13 marca 2019 r. Niska cena i miła obsługa. Polecam!

Anonimowy, 23 lutego 2019 r. Jestem w szoku, jak łatwo można zrobić test na ojcostwo! Nie ma sensu długo się zastanawiać, bo spokój jest nie do opisania. Dziękuję całej ekipie Geneticus.

Anonimowy, 17 lutego 2019 r. Jedno z trudniejszych doświadczeń, ale mam już wynik i bardzo się cieszę. Nie mam zastrzeżeń ani do konsultacji ani do czasu oczekiwania, polecam!

Bartosz Z., 8 lutego 2019 r. Dziękuję za wykonanie badania i polecam.

Anonimowy, 27 stycznia 2019 r. Bardzo pomocni konsultanci, nie zostawiają człowieka samego sobie, tylko pomagają we wszystkim. Polecam

Anonimowy, 9 stycznia 2019 r. Nie ma się do czego przyczepić, Geneticus to dobry wybór – tanio, a na wyniku mam dane swoje i dziecka i mogę działać dalej.

Jan K., 17 grudnia 2018 r. Polecam wszystko ok, nie mam zastrzeżeń.

Michał O., 29 listopada 2018 r. Mimo drobnych problemów z kurierem (ostatecznie zamówiłem do paczkomatu) wszystko jak najbardziej ok.

Anonimowy, 15 listopada 2018 r. Jestem bardzo zadowolony, naprawdę mogę polecić każdemu! Nie myślałem, że tak szybko i prosto można zrobić badanie ojcostwa… Zawsze kojarzyło mi się to z czymś skomplikowanym, pobraniem krwi etc.  A tu niespodzianka! POLECAM.

Anonimowy, 6 listopada 2018 r. Witam, chciałem podziękować za wykonanie badania i polecić Geneticus wszystkim osobom, które zastanawiają się nad testem na ojcostwo.

Adrian L., 30 października 2018 r. Polecam Geneticus każdemu, kto waha się, czy wykonać test na ojcostwo. Naprawdę warto, bo badanie nie jest drogie, wszystko można szybko i sprawnie zorganizować, a wynik pozwala odetchnąć z ulgą. Ja dość długo się zastanawiałem, czy w ogóle zdecydować się na test, ale teraz wiem, że to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu.

Bogdan Z., 20 października 2018 r. Właśnie odebrałem wyniki i chciałem bardzo podziękować za wykonanie badania – fajnie wreszcie czuć się pewnie i spokojnie 🙂 Szczególnie dziękuję miłej pani konsultantce, która poprowadziła mnie od A do Z i pomogła wybrać badanie, a potem cierpliwie odbierała każdy mój telefon!

Anonimowy, 9 października 2018 r. Przeglądałem wiele ofert i padło na Geneticus – z czego bardzo się cieszę. Wszystko szybko i na czas, profesjonalnie i do tego w przystępnej cenie. Robiłem badanie na 24 markerach DNA (ja i dziecko), wymazy pobrałem w domu. Na pewno było warto, żeby spokojnie spać.

Borys Ch., 27 września 2018 r. Naprawdę polecam, takie badanie wykonuje się raz w życiu i wszystko musi być jak najlepiej. Tutaj było! POLECAM jeszcze raz, jeśli ktoś się waha.

Anonimowy, 16 września 2018 r. Fachowo i szybko, o to mi chodziło – jestem bardzo zadowolony, że zdecydowałem się na badanie w Geneticus! Wszystko super!!!

Anonimowy, 5 września 2018 r. Nie miałem pewności co do ojcostwa i co tu kryć – była to bardzo niekomfortowa dla mnie sytuacja. Na szczęście pani konsultantka z Geneticus pomogła mi wybrać badanie dla mnie (24 markery DNA, badałem tylko siebie i dziecko), co pozwoliło mi sprawdzić, czy to rzeczywiście ja jestem ojcem. Na szczęście tak i teraz mogę spać spokojnie. Dziękuję!

Anonimowy, 28 sierpnia 2018 r. Niska cena i wysoka jakość – to dwie cechy, które charakteryzują Geneticus. Myślę, że każdy będzie zadowolony.

Kuba K., 20 sierpnia 2018 r. POLECAM GENETICUS!!! Wykonywałem badanie na podstawie smoczka dziecka i wymazu ode mnie – wszystko przebiegło szybko i sprawnie, a w razie wątpliwości od razu kontaktowałem się z panią konsultantką, która odpowiadała na moje pytania.

Andrzej Z., 8 sierpnia 2018 r.Witam, dziękuję za pomoc w uzyskaniu pewności co do ojcostwa. Miły kontakt, szybki wynik – czego chcieć więcej? Polecam!

Anonimowy, 25 lipca 2018 r. Dziękuję Państwu za realizację badania na ojcostwo. Cieszę się, że zdecydowałem się na Geneticus i polecam każdemu, komu zależy na pewności.

Anonimowy, 10 lipca 2018 r. Zdecydowałem się na badanie 24 markerów DNA (skoro to najwyższa pula na rynku, to bez wahania się zdecydowałem). Głupio się przyznać, ale na początku nie wiedziałem, o co w tym chodzi, dlatego napisałem na czacie i pani mi wytłumaczyła bardzo prostym językiem. Dziękuję za miłą pomoc i szybkie wykonanie testu!

Jan B., 27 czerwca 2018 r. Polecam każdemu Geneticus! Cieszę się, że zdecydowałem się tu wykonać badanie na ojcostwo. Super, że do wyboru są też paczkomaty, bo pracuję w nieregularnych godzinach i ciężko mi się umówić z kurierem czy podejść na pocztę.

Anonimowy, 13 czerwca 2018 r. Długo zwlekałem ze zrobieniem testu na ojcostwo – myślałem, że będzie to trzeba załatwiać jakoś przez sąd czy coś, a ja chciałem mieć wynik tylko dla siebie, dla świętego spokoju. Ale okazało się, że wystarczyło zbadać tylko mnie i syna (teraz już mam pewność, że rzeczywiście mojego) i nawet nie musiałem podawać danych osobowych.

Anonimowy, 4 czerwca 2018 r. Właśnie odebrałem wynik (wybrałem dyskretną kopertę i do tego paczkomat) i jestem bardzo zadowolony, więc serdecznie polecam każdej osobie, która chce zrobić test na ojcostwo. Fajnie, że wynik był mi też przekazany przez telefon i mailem, więc od razu wszystkiego się dowiedziałem, a potem tylko odebrałem sobie wynik w formie dokumentu.

Maciej, 28 maja 2018 r. POLECAM GENETICUS. Jestem bardzo zadowolony. Najpierw chciałem zrobić badanie anonimowo, ale jednak zdecydowałem na to z danymi. To był strzał w dziesiątkę, bo dzięki temu prokurator zdecydował się wnieść pozew o zaprzeczenie ojcostwa (mój termin już dawno minął).

Anonimowy, 17 maja 2018 r. Dziękuję Geneticus za wykonanie badania – super podejście, profesjonalizm, rzetelna pomoc, no i co najważniejsze szybki wynik i wszystko dokładnie opisane. POLECAM!

Jarek B., 9 maja 2018 r. Witam, wczoraj odebrałem wyniki badania i na świeżo mogę z całego serca polecić Geneticus. Wszystko przebiegło szybko, a zawsze myślałem, że zrobienie takiego testu trwa kilka tygodni! Do tego nie musiałem za nic dopłacać, wysyłka zestawu i wyniku była w cenie (czyli kilkadziesiąt złotych w kieszeni).

Anonimowy, 5 maja 2018 r. Tanio, szybko i dyskretnie – czego chcieć więcej? Dla mnie 3 najważniejsze wartości, więc z czystym sumieniem polecam Geneticus.

Anonimowy, 30 kwietnia 2018 r. Polecam Geneticus wszystkim osobom, które chcą zyskać pewność co do ojcostwa za małe pieniądze i którym zależy na dyskrecji. Zestaw przyszedł do mnie bardzo szybko i co najważniejsze – bez pieczątek laboratorium czy innych opisów, skąd jest paczka. Wynik też przyszedł w dyskretnej kopercie. A naprawdę zależało mi na dyskrecji, żeby uniknąć niewygodnych pytań…

Maciej B., 19 kwietnia 2018 r. Wykonanie testu na ojcostwo Geneticus jest szybkie i proste, a do tego tanie. Łatwo można zamówić sobie zestaw do domu (zamówiłem przez telefon), a pobranie próbek zajmuje dosłownie chwilę. Każdemu polecam!

Anonimowy, 9 kwietnia 2018 r. Witam chciałem podziękować za profesjonalne wykonanie badania i za rozwianie moich wątpliwości, które dręczyły mnie już kilka lat. Duży plus za szybką wysyłkę zestawu i wyniku!

Anonimowy, 31 marca 2018 r. Polecam! Szybka i anonimowa wysylka zestawu a potem wyniku – zapakowane tak ze nikt nie ma szans domyslic sie co jest w paczce.

Anonimowy, 23 stycznia 2018 r. Wszystko na najwyższym poziomie – chociaż cena testu jest naprawdę niska! Pełen profesjonalizm i wynik po polsku, na czym bardzo mi zależało (słyszałem, że inne tak tanie badania często oferują wynik w języku obcym).

Kuba, 17 grudnia 2017 r. Świetny kontakt, fachowa pomoc, niska cena… Same plusy! No i bardzo miła pani konsultantka, która rozwiała wszystkie moje wątpliwości. Polecam!

Piotr K., 20 listopada 2017 r. Witam, chcialem podziekowac Geneticus za pomoc w sprawdzeniu, ze to rzeczywiscie ja jestem ojcem. Na wyniku wszystko jest dokladnie opisane, wiec od razu wiadomo.

A.M., 15 października 2017 r. Polecam wszystkim badania na ojcostwo Geneticus. Wszystko przebiegło bardzo szybko – zdecydowałem się na pobranie próbek w domu, co było strzałem w dziesiątkę (nie musiałem nigdzie jechać, na co nie miałbym czasu). Wynik przyszedł po kilku dniach do siedziby mojej firmy – tak jak zamówiłem

Anonimowy, 27 sierpnia 2017 r. Robiłem test anonimowo, wszystko odbyło się dyskretnie i szybko, a ja nareszcie mam pewność! Polecam Geneticus wszystkim, którzy mają jakiekolwiek wątpliwości.

Maciej, 13 maja 2017 r.Polecam testy Geneticus wszystkim tym, którym zależy na wysokiej jakości przy niskiej cenie. Przeglądałem różne oferty na rynku i zdecydowałem się na Geneticus. Nie dość, że zapłaciłem naprawdę niewiele, to jeszcze dostałem wynik po polsku, wszystko dokładnie opisane i już nie muszę się niczym martwić. Dziękuję!

Anonimowy, 31 marca 2017 r. Przed chwilą odebrałem wynik badania na ojcostwo, który zamówiłem do paczkomatu. Nie chciałem, żeby przychodził do domu czy pracy – zawsze znajdzie się ktoś, kto zadaje niewygodne pytania. Zależało mi na dyskrecji, a przesyłka nie miała żadnych pieczątek laboratorium. Dzięki temu, bez zbędnego, dodatkowego stresu, zyskałem pewność, że to na pewno ja jestem tatą. Uczucie nie do opisania!

M. W., 6 stycznia 2017 r. Tanio, szybko, sprawnie! Dzięki Wam właśnie tak udało mi się wykonać test na ojcostwo. Serdecznie polecam.

Wojtek, 7 listopada 2016 r. Test jest tani (chyba najniższa cena na rynku), próbki można pobrać samemu w domu, a wynik jest dostępny po kilku dniach – dla mnie same plusy. Polecam!

Jan, 21 sierpnia 2016 r. Dużo pracuję i nie mam czasu na to, żeby jechać do przychodni, pobierać próbki, szukałem więc takiego testu, żeby móc wszystko zrobić w domu. Geneticus to był strzał w dziesiątkę – przez internet zamówiłem zestaw, pobrałem próbki w domu i za darmo odebrał je kurier.  W kilka dni miałem wynik na mailu. Nie myślałem, że wszystko uda się załatwić tak szybko – a pomyśleć, ile zwlekałem z powodu „braku czasu”!

Anonimowy, 6 czerwca 2016 r. Szybka przesyłka zestawu i wyniku, a pobranie próbek to nic trudnego – każdy może to zrobić w domu bez żadnego problemu.

Anonimowy, 17 kwietnia 2016 r.  Do wykonania testu Geneticus zachęciły mnie przede wszystkim niska cena i możliwość realizacji badania bez wychodzenia z domu. Pobranie próbek było łatwiejsze niż myślałem, nic nie bolało, a wynik dostałem w kilka dni pocztą. Czyli wszystko szybko i bez problemów, więc polecam!

Chcesz podzielić się opinią? Napisz do nas na kontakt@geneticus.pl